bet365

Bekräftar: Salah har inte förlängt med Liverpool

Bekräftar: Salah har inte förlängt med Liverpool

Ingen nytt kontrakt för Salah

Spelaren som slagit igenom Liverpool under sitt första år i klubben jagas av flera storklubbar. Tidigare har det rapporterats om att spelaren ska ha skrivit på ett nytt kontrakt, något hans agent nu förnekar.

Mohamed Salahs framtid är långt ifrån klar. Spelaren anslöt från AS Roma sommaren 2017 och har gjort stor succé på Anfield. I dagarna kom uppgifter om att spelaren ska ha förlängt med Liverpool men nu förnekas det hela av spelarens agent. Det är Ramy Abbas Issa på SPOCS Sports Consultants som skriver på Twitter att det inte finns någon överenskommelse.

– Vi diskuterar inte stora beslut med vänner, säger han.

Det hela har tagit som en förnekelse att Mohamed Salah ska ha skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool. För drygt en vecka sen kom även uppgifter om att Liverpool satt en prislapp på Salah och att det kommer krävas ett otroligt bud för att egyptiern ska flytta på sig. Liverpool fruktar nämligen att det kan bli en ny situation precis som med Philippe Coutinho och därför kommer Salah bli världens dyraste fotbollsspelare om han lämnar The Reds.

Spelarens nuvarande kontrakt med Liverpool sträcker sig till och med sommaren 2022. Han har tidigare kopplats ihop med framför allt Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply