Mourinho vill värva Douglas Costa till sommaren

Mourinho vill värva Douglas Costa till sommaren

Douglas Costa till Manchester United?

Brassen som är utlånad av Bayern Munchen till Juventus finns på önskelistan hos Jose Mourinho till sommaren. Det är engelsk press som på onsdagsmorgonen skriver om att portugisen inte ska vara nöjd med nuvarande anfallsuppsättning.

För ett par månader sen klargjorde Jose Mourinho att man inte ville värva några fler anfallspjäser. Man hade då hämtat in Alexis Sánchez från Arsenal och det mesta tydde på att Manchester United skulle ha ett superlag under resten av säsongen. Så har det dock inte blivit och nu sägs man vilja köpa in ytterligare spelare till offensiven. Alexis har endast mäktat med ett mål på nio matcher i sin nya klubb, något som fått klubbledningen att tänka till.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho är beredd att lägga 45 miljoner euro från sin transferkassa för att köpa loss brassen under sommaren.

Old Trafford. Man sägs vilja göra sig av med flera spelare som inte ingår i portugisens planer, något som ska möjliggöra köpet av Costa. Enligt flera engelska tidningar kan upp emot åtta spelare ha gjort sitt hos The Red Devils och United ser ut att bli en av de klubbar där det händer mest i sommar.

SE ÄVEN: Manchester United spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply