Bekräftar: Giménez vill inte lämna Atlético Madrid

Giménez stannar i Atlético Madrid

Den uruguayanske mittbacksstjärnan har länge kopplats ihop med en flytt från Atlético Madrid. Nu går han dock ut och säger att han absolut inte tänker flytta från den rödvita klubben.

Jose Maria Giménez är en spelare som det ryktas mycket kring. Mittförsvararen kom till Atlético Madrid sommaren 2013 och har sen dess växt ut till en av världens bästa mittbackar. Det har dock inte blivit speciellt mycket speltid för uruguayanen under den senare tiden. Detta har gjort att ryktena om en transfer dragit igång. Lag från både Spanien, England och Italien har visat intresse för Giménez, som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020.

Spelarens utköpsklausul ligger på 65 miljoner euro, men det är en annan punkt som diskuterats frisk. Giménez har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2020. Denna förlängning gjorde man dock inte officiell, något som gjorde att många trodde att Giménez satt på ett utgående kontrakt. Under en presskonferens efter avancemang i Copa del Rey uttalade sig spelaren dock om sin situation.

– Jag har ett kontrakt med Atlético till och med sommaren 2020. Förhoppningsvis kommer jag stanna ännu länge. Jag tänker endast på Atlético och har inga planer på att lämna. Jag känner mig väldigt identifierad med klubben och när Simeone behöver mig ställer jag upp. Att hjälpa laget är det viktigaste, säger 22-åringen.

På lördagseftermiddagen ställs Atlético Madrid mot Real Sociedad.

Bekräftar- Giménez vill inte lämna Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply