Bayern utklassade Fortuna Düsseldorf

Efter två år av besvikelser i ligan är Bayern heltaggade. Man låter inget gå till slumpen då man kör över lag efter lag. Idag slog man Fortuna Düsseldorf med hela 5-0, på bortaplan. Statistiken talar sitt tydliga språk genom matchen. Bollinnehav: 75% Bayern Munchen, 25% Fortuna. Målchanser: 30 Bayern, 2 Fortuna.

Kroaten Mandzukic gav Bayern ledningen efter 28 minuter efter ett mycket fint förarbete och inlägg ifrån Franck Ribery. Luiz Gustavo dubblade ledningen efter att Müllers nick med 10 minuter kvar till paus.

Thomas Müller tog över showen i andra då han sköt in 3–0 efter fint spel mellan Lahm och Schweinsteiger från distans.

I den 86e och den 87e minuten gjorde Bayern två snabba mål genom Müller och Rafinha. David Alaba arbetade snyggt fram Müller som enkelt kunde slå in bollen. Rafinha fick även han ett snyggt framspel, men via Ribery för att avsluta krossen med 0-5 målet.