Jungs dubbel bäddade för Frankfurt

Bundesligas kanske största överraskning hittills, Eintracht Frankfurt tog på lördagseftermiddagen emot Hannover som även de har börjat säsongen på ett bra sätt. Det var dock hemmalaget, som inför omgången placerade sig på en mycket fin andraplats i Bundesliga, som tog ledningen.

Efter att klockan endast tickat fram till den femte minuten fick hemmalagets supportrar jubla, när Bastian Oczipkas fina inlägg tog sig till Sebastian Jung som skickligt nickade in bollen förbi den chanslösa Hannover-målvakten.

Hemmalaget var märkbart det vassare lagen i inledningen och det skulle straffa sig igen för gästerna, när Stefan Aigner spelade fram Sebastian Jung i den 16e minuten. Frankfurt-spelaren tog ett lyckat avslut till höger i boxen och fick se avslutet flyga in i vid den högra stolpen.

Efter målet började Hannover äta sig in i matchen allt mer, där bland annat Mohammed Abdellaoue var framme och hotade ett par gånger. Ocvh slutligen gav det resultat också för gästerna, när Lars Stindl i den 44e matchminuten spelade fram Mohammed Abdellaoue som med ett avslut med vänsterfoten fick se bollen åka in vid den högra stolpen.

I den andra halvleken fortsatte Hannovers jakt på en kvittering, men samtidigt försvarade sig hemmalaget på ett bra sätt och skapade även de ett par lägen. Och slutligen small det bakom gästernas målvakt igen, när Stefano Celozzi fick fram bollen till Alexander Meier som nickade in bollen i nätmaskorna.

Hannover var nära att reducera i slutskedet när Artur Sobiech var framme och nickade bollen strax utanför. Eintracht Frankfurt vann med 3-1.