Bayern München fortsätter att vinna

Det blev som väntat en ny vinst för Bayern München, när man på bortaplan mot Augsburg lyckades vinna efter mål av Thomas Müller och anfallaren Mario Goméz. Samtidigt tappade Schalke 04 och Borussia Dortmund poäng, vilket gör att serieledaren fortsätter att dra ifrån i toppen av tabellen.

Efter en inledning där det helt var Bayern Münchens match, fick gästerna slutligen chansen från straffpunkten med 40 minuter spelade av matchen. Fram klev Thomas Müller och sköt säkert in ledningsmålet för gästerna på SGL Arena.

I den andra halvleken försökte hemmalaget ta sig framåt för en kvittering, men hoppet och poäng släcktes när Bayern München drygade ut sin ledning med 63 minuter spelade av mötet. Den franske stjärnan Franck Ribéry passade fram bollen till Mario Gomez som enkelt rakade in 2-0 i nätmaskorna.

Bayern München spelade därefter av matchen mot ett Augsburg som inte lyckades hota nämnvärt mycket och därmed rycker serieledaren i tabelltoppen.