Caligiuri hjälte för Freiburg

bet365

Ligajumbon, SpVgg Greuther Fürth, kom på lördagseftermiddagen på besök på Mage Solar Stadion för att ta sig an ligatolvan SC Freiburg. De strax över 22 000 åskådarna fick se Daniel Caligiuri pricka in matchens enda mål efter bara kvarten spelad, efter ett fint samarbete med Jonathan Schmid.

Det var inte säsongens mest underhållande match som spelades på ett kallt Mage Solar Stadion på lördagen, men det var en viktig kamp för de bägge lagen. Bottenlaget och nykomlingen Greuther Fürth, vara i stora behov av poäng inför lördagens möte då man efter 15 omgångar bara hade en seger. 

Med någon seger eller poäng skulle det inte bli idag heller. Freiburg kontrollerade matchen väl och deras enda fullträff kom i den 15:e spelminuten. Jonathan Schmid samspelade med Daniel Caligiuri, innan den sistnämnde snyggt skruvade in 1-0 bakom en chanslös Max Grün.

Gästerna hade sina målchanser men var alldels för ineffektiva i sina avslut. Samtidigt hade Oliver Baumann en relativt enkel och bra dag på jobbet, när han stängde igen butiken för sjätte gången denna säsong. Freiburg tog ett mastigt kliv upp på plats åtta, medan Greuther Fürth förblir jumbo, med samma poäng och målskillnad som FC Augsburg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply