bet365

Barcelona vill värva Luciano Vietto

Barcelona vill värva Luciano Vietto

Om man inte lyckas värva Kevin Gameiro

Enligt Football Espana vill Barcelona värva Atlético Madrids Luciano Vietto om man inte lyckas värva Kevin Gameiro från Sevilla.

Det har under en längre period ryktats om att Barcelona jagar Sevillas Kevin Gameiro. Men om den spanska mästarklubben skulle misslyckas med att värva fransmannen har man klart för sig vilken spelare man skulle vilja värva istället.

Om Barcelona misslyckas med att värva Kevin Gameiro kommer man att försöka plocka in Atlético Madrids argentinska anfallare Luciano Vietto, uppger Football Espana. Det sägs att Vietto är öppen för att flytta till Camp Nou. Han anser att han inte riktigt fått chansen under sin första säsong i den spanska huvudstaden, där offensiva spelare som Antoine GriezmannFernando TorresYannick Carrasco och Angel Correa har fått mer speltid än Vietto. På grund av detta sägs det att argentinaren inte skulle ha något emot att agera som inhoppare bakom Lionel MessiLuis Suarez och Neymar Barcelona.

Det sägs att personer som representerar Vietto redan har varit i kontakt med Barcelona, och att parterna ska vara nära att komma överens om en deal.

Barcelona är dock inte den enda klubben som uppges vara intresserad av att värva den argentinska anfallaren. Tidigare har det spekulerats om att Celta Vigo vill värva Luciano Vietto från Atlético Madrid och att Inter jagar Atlético Madrids Luciano Vietto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply