bet365

Barcelona vill värva Christensen från Chelsea

Barcelona vill värva Christensen från Chelsea

Chelsea kan tappa Andreas Christensen till Barcelona

Barcelona har en jätteaffär i Philippe Coutinho som man ägnar alla sina krafter åt att färdigställa. Klubben försöker också stärka deras mittbacksuppsättning och brittisk media menar att Andreas Christensen är högt upp på deras önskelista.

Barcelona har en offensiv av yppersta världsklass men man har inte en lika vass defensiv. Mittbackarna den senaste tiden har hetat Gerard Pique, Thomas Vermaelen, Samuel Umtiti och Javier Mascherano. Med andra ord behöver klubben ha in en yngre mittback, men framför allt en bättre mittback som kan mäta sig med de bästa i Europa.

Fotbollsarenor VM Ryssland

Även om mycket av Barcelonas fokus på transferfronten ligger på Philippe Coutinho så har man också ögonen på en ny mittback och enligt Sunday Mirror har man identifierat ett namn: Andreas Christiansen från Chelsea.

Genombrott i höst

Christiansen har fått en genombrott för Chelsea i höst, även om han hade en fin säsong i Borussia Mönchengladbach förra säsongen. Dansken, som bara är 21 år gammal, har tagit en ordinarie plats i Chelseas trebackslinje och har imponerat så pass mycket att Barcelona är redo att lägga ett bud.

Hur mycket den danska landslagsmannen kan komma att kosta är oklart, men man kan tänka sig att det blir en bra bit över 500 miljoner kronor med tanke på hur marknaden ser ut just nu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365