Nike kan ha avslöjat Coutinho-affären

Nike kan ha avslöjat Coutinho-affären

En blunder från Nike kan ha avslöjat Philippe Coutinhos framtid

Philippe Coutinho dominerar i Liverpool och det har gått kraftiga rykten den senaste tiden om en eventuell flytt till FC Barcelona i sommar. Nu kan företaget Nike ha avslöjat affären efter att ha lagt upp en bild på deras hemsida med Coutinho i Barca-kläder, en bild man snabbt tog bort.

Philippe Coutinho kommer allt närmre en flytt från Liverpool till Barcelona. Det har spansk och brittisk press rapporterat under hösten. FC Barcelona ska för närvarande jobba på att försöka värva spelaren och spanjorerna sägs vara ganska säkra på att man kommer få till en affär. Det kom nya uppgifter så sent som den 30:e januari som uppgav att brassen letade hus i Barcelona under mellandagarna.

Fotbollsarenor VM Ryssland

På nyårsafton kan dock affären ha ”offentliggjorts” eller avslöjats av misstag. Flera personer uppmärksammade nämligen något på Nikes officiella hemsida och det var en bild på Coutinho i Barcelona-kläder med texten ”Philippe Coutinho är redo att lysa upp Camp Nou. Få din 2017/2018 FC Barcelona-tröja med den lille magikerns namn på” intill.

Bilden togs snabbt bort

Nike kom snabbt på sig själva och tog bort bilden från sin hemsida. Men det fanns folk som redan tagit en screenshot och delade med sig till omvärlden, bland annat Messi10stats på twitter som gjorde bilden viral.

Frågan är om affären redan är klar eller om det bara var ett marknadsföringstrick av jätten Nike.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply