Barcelona vill buda på Ferreira Carrasco

Atlético Madrid kan sälja Ferreira Carrasco till Barcelona

Yannick Ferreira Carrasco utvecklas ständigt i Atlético Madrid och hans nuvarande form är minst sagt imponerande. Nu vill konkurrenterna FC Barcelona lägga ett storbud på belgaren i vinter.

Atlético Madrid fortsätter sitt lagbygge och kan numer räknas in som en av de tre stora lagen i Spanien tillsammans med Real Madrid och Barcelona. Med hjälp av Diego Simeones hjärnhandskar och kunskap så har han skapat en riktigt lag som sliter något enormt, samtidigt som man besitter en skicklighet i världsklass.

En av spelarna som har tagit ett nytt kliv denna säsongen är Yannick Ferreira Carrasco. Den tekniske belgaren har med sin snabbhet och med sin flärd gett en ny dimension till Atléticos anfallsspel. Men frågan är hur länge Carrasco blir kvar i huvudstaden. Barcelona sägs nämligen förbereda ett bud på 23-åringen.

Utköpsklausul på 400 miljoner

Ferreira Carrasco köptes från Monaco sommaren för drygt 150 miljoner kronor och hans utköpsklausul från Atlético ligger på cirka 400 miljoner kronor. Enligt Sport förbereder Barcelona ett bud som ska matcha utköpsklausulen då man anser att belgaren är värd så mycket.

AS menar samtidigt att Atlético håller på att försöka höja Carrascos utköpsklausul till närmre 1 miljard kronor. Då är det mer tveksamt om Barcelona är lika sugna att köpa honom.

Även Arsenal har sagts vara intresserade av Carrasco.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply