Arsenal har fått tillåtelse att lägga bud på Yannick Carrasco

Atlético kan tappa sin guldklimp

Arsenal kommer lägga bud på Atlético Madrids Yannick Carrasco. Det skriver den kända journalisten Emanuele Giulianelli på sin Twitter idag. Enligt italienaren ska den spanska klubben vara beredda att lyssna om det kommer ett bud. 

Arsenal jagar offensiva förstärkningar och har redan gjort klart med spelfördelaren Granit Xhaka från Borussia Mönchengladbach. Londonklubben har dessutom visat intresse för Alvaro Morata och Bayern Münchens Mario Götze. Nu uppges en ny spelare finnas på tränaren Arsene Wengers radar. Enligt den italienska journalisten Emanuele Giulianelli, som bland annat skriver för La Gazetta dello Sport, ska Arsenal ha skickat en förfrågan till Atletico Madrid om yttermittfältaren Yannick Carrasco är tillgänglig.

Atlético beredda att titta på bud

Enligt Giulianelli ska Atlético Madrid titta på budet som väntas ligga på 20-25 miljoner euro. En summa får ses som hyfsat överkomlig för en spelare som har ett kontrakt som inte går ut förrän 2020.

Nätade i CL-finalen

Det blev endast fyra mål och en assist för Carrasco i La Liga förra säsongen. Men han nätade bland annat när Atlético Madrid förlorade på straffar mot Real Madrid i Champions League-finalen förra veckan.

Belgaren värvades från Monaco till Atlético för drygt 17 miljoner euro förra sommaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply