Bara 1-2-seger för Portugal mot Luxemburg

Luxemburg började överraskande bra och tog ledningen efter 13 spelade minuter genom da Mota. Ett riktigt klassmål av yttern som skruvade in bollen i krysset.
Portugal började att trycka på framåt rejält efter Luxemburgs mål och det skulle ge utdelning ganska snabbt. I den 28:e minuten kvitterade storstjärnan Cristiano Ronaldo till 1-1.

Endast 5 minuter efter kvitteringen fick Cristiano chansen att ge Portugal ledningen, men portugisen träffade bollen i stolpen. Luxemburg var uddlösa framåt och hade inte mycket att komma med. Dock jobbade laget stenhårt defensivt och gjorde det, överraskande nog, svårt för portugiserna.

Innan domaren blåste för halvtid hann både Postiga och Cristiano med varsin bra chans, dock utan resultat. Postiga var närmast ett ledningsmål då hans nick tog i stolpen.

Portugal öste på i andra för att ta ledningen och det lyckades man med snabbt. Efter tio spelade minuter i andra halvlek satte Postiga bollen i mål efter att ha blivit fint framspelad utav mittfältaren Moutinho.

Bortalaget, storfavoriterna, Portugal hade massvis med chanser resten av matchen, men lyckades aldrig göra ytterligare ett mål, utan laget fick nöja sig med bara 1-2 borta mot Luxemburg.

Men, tre poäng är tre poäng, och Portugal behövde bara tre poäng och ingenting annat.