Balotelli räddade poäng för Milan

Matchen började väldigt bra för Milans del. Kaka kom förbi på vänsterkanten och spelade läckert fram till Mario Balotelli. Italienaren tog vara på läget och tråcklade in 0-1. Det gjorde att bortalaget blev bekväma med ledningen och bjöd in Livorno i matchen. Livorno tog vara på det som skapades framåt och prickade i den 26:e minuten in 1-1 genom Luca Siligardi. Den första halvleken slutade 1-1.

Livorno öppnade även den andra halvleken mycket bra. Milan var under en längre tid rejält tillbakapressade och släppte föga förvånande in 2-1 i den 58:e minuten. Livornos Paulinho stod för målet.

Milan lyckades dock resa sig mot slutet av matchen, och det var återigen Balotelli som klev fram. Anfallaren dunkade in kvitteringsmålet på frispark i den 84:e minuten. Det satte också punkt för matchen.

Matchen slutade 2-2.