• Error, no group ID set! Check your syntax!

Aubameyang nära Real Madrids konkurrent

Aubameyang nära Real Madrids konkurrent

På väg till Real Madrid – men kan gå till rivalen

Inför varje sommarfönster så brukas det rykta rejäl om var de olika spelarna vill gå någonstans. Inte minst januarifönstret, för att man ska få sig också en försmak på vad som ska komma under sommaren. 

Redan nu väntas många stora namn byta klubbar. Inte under vintern. Visst, det kan hända att någon större överraskningar sker bland övergångarna under den första månaden på året. Men det är sällan något som som får den store fotbollsfantasten att ramla av stolen.

Men till sommaren kan det ju mycket väl bli så att man ramlar av flera stolar. Till exempel eftersom Dortmund-stjärnan Pierre-Emerick Aubameyang är på väg bort från klubben.

Kan gå till Real eller Atletico Madrid

Först och främst ryktades stjärnan att gå till Real Madrid redan i somras. Det blev inte av, men nu verkar det ändå som om att landslagsmannen från Gabon kan hamna i den spanska huvudstaden. Men inte i Real.

För det som verkar hända är att Atleticos Antontie Griezmann är på väg till Manchester United. Något som i sin tur lämnar ett stort hål att fylla. Därför ryktas Aubameyang till det andra Madrid-laget.

När Dortmunds storstjärna talar med Ouest-France så lämnar han även några ledtrådar om var han skulle vara på väg. Till exempel berättade spelaren att han förstås att Atletico letar separe över hela världen, samtidigt som “Auba” insisterar att han inte skrivit ett nytt kontrakt med Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply