Manchester United vill köpa både Griezmann och Özil

Enligt Daily Mirror vill Manchester United köpa både anfallasstjärnan Antoine Griezmann och den offensiva mittfältaren Mesut Özil. Manchester United vill också försöka få in Danny Rosé från Tottenham till klubben.

Mourinho vill förstärka laget rejält med att värva in dessa tre namnkunniga spelare som ska lyfta laget till ännu en högre nivå. Manchester United är beredda att betala 1,7 miljarder kronor för både Antoine Griezmann (Atletico Madrid) och Mesut Özil (Arsenal). Mesut Özils kontraktsituation med Arsenal har gått i baklås och hans kontrakt går ut i sommar med klubben och Griezmann har ett kontrakt som sträcker sig till 2022 med Atletico Madrid.

Manchester United vill köpa både Griezmann och Özil

Arsene Wenger har sagt i en presskonferens att han tror att Mesut Özil kommer stanna kvar i klubben iallafall tills sommaren men efter det får man se vart den tyske landslagsmannen hamnar. Att Arsene Wenger släpper Mesut Özil till Manchester United frivilligt är svårt att föreställa sig eftersom rivaliteten mellan klubbarna alltid har varit hög.

I helgen är det dags för mötet mellan Arsenal och Manchester United på Emirates Stadium.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Manchester United vill köpa både Griezmann och Özil

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply