Atlético nobbar rekordbud på Jan Oblak

Atlético nobbar rekordbud på Jan Oblak

PSGs bud på Jan Oblak nobbat

Målvakten som anslöt till Atlético Madrid från Benfica sommaren 2014 jagas av flera storklubbar. Bland annat Paris Saint-Germain och Manchester United.

Atlético Madrid har haft flera motgångar under de senaste månaderna. Bland annat blev man straffade med ett registreringsförbud som idrottens skiljedomstol valde att inte upphäva samtidigt som det pratades om att Antoine Griezmann var överens med Manchester United om en flytt.

En annan spelare som ryktats vara på väg att lämna Atlético Madrid för spel i Premier League är målvakten Jan Oblak. Slovenen har varit en av lagets bästa spelare under de gångna säsongerna och enligt spanska Mundo Deportivo vill Manchester United värva 24-åringen som ersättare till David De Gea. Den engelska storklubben ska ha kommit med ett bud på 75 miljoner euro som Atlético Madrid tackat nej till och nu har även Paris Saint-Germain lagt ett bud på målvakten på samma nivå.

I den spanska huvudstadsklubben är man dock bestämda på sin sak, man kommer inte släppa spelaren under sin utköpsklausul. Oblak skrev i februari 2016 på ett nytt femårskontrakt då man även ökade utköpsklausulen från 60 till 100 miljoner euro och det är alltså den sistnämnda summan som krävs för att slovenen ska lämna den rödvita klubben.

Även Tottenham ska ha varit intresserade av målvakten om Hugo Lloris skulle lämna för spel på annat håll.

Atlético nobbar rekordbud på Jan Oblak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply