Arsenal vill värva Lucas Hernández från Atlético Madrid

Arsenal vill värva Lucas Hernández från Atlético Madrid

Lucas Hernández på Arsené Wengers radar i sommar

Den unge fransmannen som denna säsong fått hoppa in i flertalet avgörande matcher har dragit många blickar till sig, bland annat från Arsenal och Arsené Wenger.

Lucas Hernández har denna säsong verkligen visat vad han går för. Spelaren som fyllde 20 tidigare i år har fått ersätta spelare som Diego Godín och José Maria Giménez denna säsong vid skador och avstängningar och fransmannen har det det väldigt bra. Arsene Wenger har följt försvararen i flertalet matcher, bland annat mot FC Barcelona Champions League och nu sägs Wenger vilja köpa loss spelaren i sommar, detta för en summa på närmare 10 miljoner euro.

Under vinterfönstret ville Lucas själv lämna den spanska huvudstadsklubben genom en utlåning på grund av brist på speltid och en flytt till Arsenal kan vara intressant för spelaren. Även om spelare skulle vilja lämna för spel i Premier League kommer det inte bli någon lätt uppgift för Gunners ledning att köpa loss mittbacken. Atlético har inga tankar på att sälja spelaren som anses vara en av de mest lovande spelarna inom fransk fotboll.

Förra sommaren skrev Lucas Hernández på ett nytt kontrakt med Atlético Madrid, ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply