Liverpools Daniel Sturridge kan hamna i Arsenal

Liverpools Daniel Sturridge kan hamna i Arsenal

Daniel Sturridge till Arsenal?

Enligt brittiska media kan Liverpools anfallare Daniel Sturridge vara på väg att lämna Anfield för spel i Arsenal nästa säsong.

Tidigare värvade Arsenal anfallaren Danny Welbeck från Manchester United och nu kan den engelska huvudstadsklubben vara på väg att värva en anfallaren från en annan storklubb i Premier League, nämligen Daniel Sturridge från Liverpool. Spelaren sägs vara villig att lämna sin nuvarande klubb även om han förnekade det för inte så längesen.

– Jag har aldrig sagt att jag inte är det. Jag tror att alla bara vill spela djävulens advokat. De ser att jag bänkats några gånger och tänker: ”Det här kanske betyder att han är olycklig”, men i slutändan måste tränaren få göra sitt jobb, sa Sturridge.

Enligt Daily Mirror ska nu Arsenal vara villiga att lägga ett bud på spelaren värt 30 miljoner pund. Wenger har länge varit ute efter en riktig målskytt då man inte är riktigt är nöjda med Oliver Girouds insatser under det senaste åren.

Napoli intresserade av Daniel Sturridge

Napoli har börjar titta efter en ny anfallare då London-klubbar och Paris Saint-Germain är intresserade av namnteckningen av Napolis målspruta Gonzalo Higuaín till sommaren. Nu menar talkSPORT.com att Napoli börjar göra sig redo för att släppa argentinaren och börja leta efter en ny anfallare.

Italienska källor har hävdat att Liverpool anfallaren Daniel Sturridge är på listan över potentiella ersättare. Den 26-årige engelsmannen har drabbats hårt av skador sedan han anlände till Liverpool i januari 2013. Sturridge har bara startat 48 Premier League-matcher för klubben. Han har på dessa matcher gjort totalt 38 mål vilket är ett bevis på hans förmåga att göra mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply