Arsenal tog meriterad seger på Emirates

Arsenal spelade från start en väldigt passningsorienterad fotboll på Emirates Stadium. Spanske Santi Cazorla gjorde sin första match efter ett kort skadeuppehåll och visade direkt att han var spelsugen. Det var dock mittfältskollegan Jack Wilshere som stod för matchens första mål efter ett magiskt väggspel med Olivier Giroud. Den första halvleken slutade 1-0.

I den andra halvleken kom Norwich ut som ett bättre lag och ställde direkt till oreda på offensiv planhalva. Norwichs offensiva taktik gjorde att det öppnades upp bakåt, vilket Arsenal nyttjade till deras fördel. I den 58:e minuten kontrade hemmalaget in 2-0 genom Mesut Özil. Gunners-supportrarna fick dock inte fira länge, då Norwichs Jonathan Howson reducerade ett par minuter senare.

Norwich var dock aldrig riktigt nära en kvittering. Arsenal spelade upp sig rejält efter reduceringsmålet och avgjorde med två mål signerade Aaron Ramsey och Mesut Özil.

Matchen slutade 4-1