Arsenal jagar Luciano Vietto

Arsenal jagar Luciano Vietto

Arsenal vill värva Atlético Madrids anfallare

Arsenal är på jakt efter Atlético Madrids anfallare Luciano Vietto, uppger Daily Mirror.

Sommaren 2015 lämnade Luciano Vietto Villareal för att istället gå till La Liga-konkurrenten Atlético Madrid. En säsong senare kan argentinarens första år i klubben beskrivas som ett fiasko. Vietto spelade 28 matcher för Atlético Madrid, men lyckades endast göra tre mål. På grund av detta har det ryktats om att anfallaren redan kan vara på väg att lämna Vicente Calderon. Bland annat har det hävdats att Barcelona vill värva Luciano Vietto och att Celta Vigo jagar Luciano Vietto. Nu påstås det att en till klubb är intresserad av spelaren.

Klubben som det handlar om den här gången är Arsenal. Enligt Daily Mirror vill den engelska storklubben värva Vietto. Det sägs att Arsene Wenger ser argentinaren som en alternativ anfallsvärvning om Londonklubben inte lyckas locka Jamie Vardy till Emirates Stadium.

Det ser dock ut som att Arsenal kommer få jobba hårt om man vill värva Vietto. Förutom Barcelona och Celta Vigo uppges det även att Manchester UnitedMilan och Inter jagar anfallaren.

Vietto är inte den enda spelaren som Arsenal sägs vilja värva under sommarens transferfönster. Ett antal spelare har ryktats flytta till klubben under de senaste månaderna. I söndags kom uppgifter om att Arsenal vill värva Daley Blind från Manchester United och för två veckor sedan hävdades det att Arsenal hade lagt ett bud på Riyad Mahrez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply