Arsenal är med i racet och vill värva Bellingham, en av de mest uppskattade unga mittfältarna i Fotbollsvärlden

Arsenal är med i tävlingen om att värva Bellingham, en av de mest uppskattade unga mittfältarna i Fotbollsvärlden

Liverpool och Manchester City är de främsta kandidaterna för Jude Bellingham, medan Arsenal har en liten chans att göra en flytt för honom. Se och spela på fotboll live =>

Med tanke på Jurgen Klopps nära band med sitt tidigare lag och möjligheten att en ny ägare tar över före nästa sommar är Liverpool nu favoriter till att värva Jude Bellingham. Manchester City är också intresserade av att skriva kontrakt med honom på grund av deras finansiella inflytande och Manchester Uniteds uppenbara intresse.

Även om Bellingham har ett kontrakt med Dortmund som sträcker sig fram till 2025 är det allmänt känt att han kommer att lämna laget i sommar. Intresserade parter som Arsenal, Chelsea och Real Madrid anses vara ”outsiders” i nuläget. Eftersom hans VM-prestationer bara har höjt hans värde kommer han givetvis inte att komma billigt.

Hittills har Bellingham startat i alla Englands VM-matcher och har varit delaktig i deras tre segrar av fyra matcher. Han har gjort ett mål och en assist från mittfältet – inte illa för en 19-åring.

Arsenal hoppas kanske att Bukayo Saka, en annan medlem av det engelska laget, kommer att tala gott om dem.

Om en spelare har möjlighet att välja vart han eller hon vill gå blir det en dyr övergång. Att upprätthålla Arsenals utmaning om Premier-titeln kan få betydande konsekvenser.

Jude Bellingham spelar i den Engelska VM-truppen han har gjort mål under åttondelsfinalen och har en låg chans att bli bästa målskytt i VM 2022. men han har en bra Changs att bli bästa mittfältaren i VM 2022.  England har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply