Barcelona kommer att ha Svårt att få Gavira i sitt Första Lag

Barcelona kommer att ha svårt att få Gavira i sitt första lag

Barcelona behöver några utgångar för att kunna registrera Pablo Martín Páez Gavira i första laget. Se och spela på fotboll live =>

Några unga idrottare gjorde ett stort avtryck på den största scenen under det pågående VM i Qatar, men få människor har en gåva som är lika stor som Gavis.

Efter att Spaniens landslag besegrades av Marocko kunde de inte längre tävla, men underbarnet lämnade ett stort avtryck på supportrar världen över. Hans oändliga passion och energi charmade människor från alla kontinenter medan han spelade för sitt land.

Trots att Gavis kontrakt med Barcelona löper ut har de inte förnyat det ännu eller lagt till honom i startelvan. Den främsta anledningen till detta verkar vara att det inte finns tillräckligt med utrymme på deras ekonomiska lista, så några spelare kommer troligen att behöva flyttas för att de ska kunna betala hans löner genomförbart.

Gavis tillstånd skulle inte vara ett problem under säsongen om det inte vore för hans enastående prestationer i VM. Xavi vill försäkra sig om att tonåringens framtid är säkrad med ett kontrakt för första laget så att han kan fortsätta att prestera i Barcelona. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Potentiella Transfers:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply