Arjen Robben kan lämna Bayern München

Arjen Robben kan lämna Bayern München

Kan lämna istället för att förlänga

Bayern Münchens Arjen Robben sitter på ett kontrakt som går ut i juni 2017 och har ännu inte förlängt med klubben, vilket har skapat frågor och det ryktas nu om att anfallaren kan komma att lämna den tyska toppklubben.

Arjen Robben har spelat i Bayern München sedan 2009 och har gått igenom mycket med den tyska klubben, som att vinna trippeln, Champions League, Bundesliga, tyska ligacupen och så vidare. Han har kommit att bli en stor del av den tyska storklubben och är en mycket känd figur, men en förlängning av hans kontrakt har ännu inte blivit aktuellt, ett kontrakt som går ut till sommaren, vilket har öppnat för att yttern kan komma att lämna klubben.

– I fotboll är allt möjligt. Vi får vänta och se, sade Robben själv om situationen via Goal.

– Ett mål ändrar ingenting, jag hoppas att de känner till mina kvalitéer, fortsatte yttern på frågan om hans bidrag i vinsten över Wolfsburg, där han gjorde det inledande 1-0 målet.

Bayern Münchens president Uli Hoeness är självsäker på att stjärnan kommer att förlänga med klubben, tillsammans med Robert Lewandowski.

– Så långt jag vet är förhandlingarna (med Lewandowski) långt gångna, jag tror inte att det kommer bli något problem, sade presidenten.

– Jag är ganska säker på att (Robben) kommer att stanna med oss, fortsatte Hoeness.

Robben själv verkar dock inte alltför stressad med att inleda förhandlingarna med den tyska klubben.

– Januari, februari, maj eller juni, strunt samma, avslutade Robben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply