Antonio Conte tillbaka på bänken – vinst direkt

Matchen började med mycket bollinnehav från Juventus. Palermos spelidé var rätt självklar. De satsade på kontringar och det var väl det enda anfallsvapnet som man hade att komma med. Det var dock rätt effektivt och man hade en boll inne till och med, fast Miccoli blev avvinkad för offside. I övrigt var det mest Juventus. Turin-laget skapade mycket halvchanser och kontrollerade matchen. Det enda som fattades var ett ledningsmål.

Andra halvlek började med hög press från dem svart-vita. Det gav en tidig utdelning också. Juventus lyckades vinna bollen på mittplan. Man skickade bollen till Vucinic som vände och klackade bollen till Lichtsteiner som sprang i djupled och placerade in bollen i bottre hörnet. 1-0. Efter detta fortsatte matchbilden att se ut som i den första halvleken. 

Palermo var inte direkt nära i den här matchen trots udda-målsförust. Antonio Conte lyfte på smilbanden gång på gång i regnet och var väldigt nöjd med sin comeback på bänken. Han fick se Bonucci följa med upp på kontringar samt att Andrea Pirlo gång på gång kom högt upp i banan. Pirlo var nära ett fantastiskt snyggt solomål.

Juventus är därmed fortsatt i topp 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply