Andre Gomes nobbar Manchester United

Andre Gomes tvingas nobba Manchester United
bet365

Valencia stoppar Andre Gomes från United-flytt

Andre Gomes har under en längre tid ryktats vara på väg till Manchester United, men nu sätter La Liga-klubben stopp för en eventuell övergång.

Juventus, Manchester United och andra storklubbar är kopplade till Valencias portugis Andre Gomes och vid flertalet tillfällen har det pratats om att spelaren ska vara nära en flytt till någon av klubbarna, speciellt United. En affär sägs ha varit nära vid flertalet gånger men nu säger La Liga-klubben att man inte kommer att sälja spelaren som värderas till omkring 35 miljoner pund.

Även AC Milan ska ha kontaktat Mestalla-klubben och frågat om spelarens tjänster men Valencia ska enligt Diario AS ha nekat till en försäljning av 22-åringen som har en utköpsklausul på 100 miljoner euro. Samtidigt ska spelaren inte vara intresserad av att lämna Valencia efter endast ett år i klubben.

Andre Gomes kontrakt med Valencia sträcker sig till och med sommaren 2020.

Alen Halilovic sägs vara på väg att ansluta

Valencia är mycket nära att värva Barcelonas offensive mittfältstalang Alen Halilovic skriver Goal. 19åringen är för tillfället utlånad till Sporting Gijon som har gjort en ganska risig säsong i La Liga, med en 17:onde plats som resultat vilket innebar att de precis undvek nedflyttning. Flertalet andra klubbar i såväl Premier League som Bundesliga rapporteras vara intresserade men det ser ut som att det blir att den unge kroaten stannar kvar i La Liga med Valencia.

Det sägs att det handlar om en permanent övergång men att det kommer finnas en återköpsklausul i kontraktet, vilket innebär att Barcelona kommer att ha möjlighet att köpa tillbaka Halilovic efter två år och därefter står de även som förste klubb att kunna köpa tillbaka spelaren i ytterligare två år. Valencia hoppas på att kunna komma till en överenskommelse på 7 miljoner euro med en återköpsklausul på 20 miljoner euro, men Barcelona sägs hålla ut för en högre summa, 12 miljoner euro men med en lägre återköpsklausul på 15 miljoner euro.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply