Juventus och Napoli jagar Andre Gomes

bet365
Juventus och Napoli jagar Andre Gomes
bet365

Serie A-klubbarna vill värva från Valencia

Både Juventus och Napoli är på jakt efter Valencias Andre Gomes, uppger Football Italia.

ValenciaAndre Gomes är ett eftertraktat byte. För två veckor sedan uppgavs det att Atlético Madrid ville värva André Gomes från Valencia. Nu verkar fler klubbar vara intresserade av att värva portugisen, och den här gången kommer intresset från Italien.

Enligt Football Italia vill Serie A-rivalerna Juventus och Napoli värva Gomes från Valencia. Spelarens agent Jorge Mendes ryktas flyga till Milano under fredag den här veckan för att träffa de båda klubbarna.

För Juventus del vore Gomes en perfekt värvning för att ersätta Claudio Marchisio under den tiden italienaren är skadad. Det spekuleras om att de nyblivna italienska mästarna redan lagt ett bud på 20 miljoner euro för att få Valencia att släppa spelaren.

Samtidigt sägs det att de båda italienska klubbarna utmanas av Manchester United i kampen om mittfältaren. Dock kan både Juventus och Napoli ha en fördel i kampen. De förstnämnda vet redan att de kan erbjuda Champions League-spel till nästa säsong och det mesta talar för att Napoli också kan göra det. För Manchester United är det allt annat än säkert att man tar sig till Champions League nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply