Allsvenskan 2023 Viaplay? Visas allsvensk fotboll på Viaplay under 2023?

Allsvenskan Viaplay? Visas allsvensk fotboll på Viaplay under?.jpg

Allsvenskan fotboll på Viaplay 2023

Allsvensk fotboll på Viaplay? Fotboll allsvenskan på Viaplay? Allsvenskan 2023 Viaplay? Visas allsvensk fotboll på Viaplay under 2023? Nej, det blir ingen mer allsvensk fotboll på Viaplay, utan det är endast Discovery+ som visar Allsvenskan på TV och live stream.

C More har sagt upp avtalet och samarbetet med Viaplay rörande Fotbollsallsvenskan. Således kommer Allsvensk fotboll inte att visas på Viaplay eller Viasat längre, utan det blir endast C More kommer att sända Allsvenskan via live stream och och deras TV-kanaler på TV.

C More har avslutat sitt samarbete med MTG som innebär att Viasat inte får sända fler matcher från Allsvenskan 2023 på Viaplay.  Tidigare fanns ett tillfälligt avtal mellan kanalerna som gjorde att allsvenskan även visades i Viaplay, men fr.o.m. 2016 så började allsvenskan att sändas exklusivt i C More. Numera visas matcherna endast på Discovery+ .

Allsvenskan 2020 Viaplay? Visas allsvensk fotboll på Viaplay under 2020?

En trolig orsak är nog att samarbetsavtalet med MTG initialt skrevs bakom ryggen på en av huvudägarna Telenor vilket resulterade i ett ägarbråk som slutade med att Bonnier köpte Telenors andelar i C More. Därefter valde man att avsluta samarbetet.

En annan trolig orsak är Viaplay på sistone kuppat till sig väldigt många rättigheter vilket kan ha irriterat Bonnier och C More gjort bolagen ovilliga att fortsätta samarbetet. Senast norpade Viaplay UFC rättigheterna i Sverige och nu kan alla MMA-fans kolla på UFC gratis på Viaplay i Sverige.

Viaplay europeisk toppfotboll

Viaplay äger de svenska TV-rättigheterna till all europeisk toppfotboll såsom Premier League, Champions League och Ligue 1. Det enda bolaget saknar är just kronjuvelerna i Sverige, nämligen rättigheterna till svensk fotboll där Fotbollsallsvenskan och Superettan utgör kärnan.

Allsvenskan 2023 odds

Det är alltid lika roligt att kolla in olika Allsvenska odds oavsett om man ska spela på några matcher från Allsvenskan 2023 eller inte. Ifall du funderar på att betta så ska du lika bra ta del av några riskfria spel- och bonuserbjudanden från bet365, Unibet och Betsafe för att maximera nöjet.

Några Allsvenskan odds 2023 berör oftast frågor såsom vem och vilka vinner allsvenskan och skytteligan. Dessa odds kan vara intressanta att betta på för att krydda till upplevelsen för sitt lag eller favoritspelar. Här är några av de vanligaste oddsen:

Vem vinner allsvenskan 2023?

Här kan du se hur Allsvenskan slutar och vem som vinner allsvenskan 2023.

Vem vinner skytteligan allsvenskan 2023?

Här kan du se odds för skytteligan i allsvenskan 2023 och vem som har störst chans att vinna skytteligan i allsvenskan 2023 och blir vår nya allsvenska skyttekung.

Vem vinner assistligan allsvenskan 2023?

Här kan du se vem som har störst chans att vinna assistligan i allsvenskan och blir vår nya allsvenska assistkung.

Vem vinner superettan?

Här kan du se hur Svenska Cupen slutar och vem som vinner Svenska Cupen.

Här hittar du Allsvenskans spelschema och Svenska Cupens spelschema allt du behöver veta om Allsvenskan på TV och Svenska Cupen på TV samt Allsvenskan live stream gratis och Svenska Cupen live stream gratis. De flesta matcherna från cupen sänds endast via live streaming hos CMore Sport.

Läs mer om Svensk fotboll

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply