Alisson jagas av Liverpool till sommaren

Alisson jagas av Liverpool till sommaren

Liverpool vill värva succémålvakten

The Reds har länge varit på jakt efter en målvakt och enligt brittisk press ska man ha riktat blickarna mot Romas brasse Alisson.

Liverpool med Jurgen Klopp i spetsen har under de senaste åren haft problem med att hitta en stabil målvakt. Man har numera valt att satsa på Karius men trots det ska man vara på jakt efter en ny burväktare. Det har pratat om flertalet namn och det senaste att dyka upp är Romas brasilianske målvakt Alisson. Spelaren har slagit igenom i Serie A under säsongen och nu jagas han av några av Europas största klubbar. Flera klubbar ska vara väldigt intresserade av 25-åringen och nu ska även Liverpool ha lagt sig in i jakten.

Det är bland annat Sky Sports som skriver att Liverpool ska ha Alisson på intresselistan för transferfönstret i sommar. Det kommer dock bli långt ifrån lätt att få till en affär. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med 2021 samtidigt som Romas klubbledning gått ut med att man inte tänker sälja brassen under det kommande övergångsfönstret.

Alisson kom till AS Roma sommaren 2016 och kostade då 8 miljoner euro. Det är oklart hur mycket Roma skulle kräva för att släppa spelaren under sommaren.

SE ÄVEN: Liverpool ute efter Real Madrid-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365