Uppgifter: Tre klubbar vill ha Wenger som tränare

Uppgifter: Tre klubbar vill ha Wenger som tränare

Wenger jagas av tre klubbar

Fransmannen som inte kommer fortsätta sin tränarkarriär i Arsenal efter pågående säsong har flera intressenter efter sig. Det återstår att se var han hamnar efter sommaruppehållet.

Det var inte längesedan som Arsene Wenger bekräftade att han lämnar Arsenal efter säsongen. Efter totalt 22 säsonger som tränare för Gunners lämnar fransmannen posten och under lördagen kommer rapporter om att tre klubbar ska vara intresserad av tränarens tjänster. Det finns intresse från flertalet håll och det ser ut att bli antingen en fortsättning i Premier League eller en flytt till hemlandet och Ligue 1 den kommande säsongen.

Det är Daily Telegraph som skriver i sin lördagsupplaga att AS Monaco och Everton ska ha visat intresse för 68-åringen. De båda klubbarna kan komma att göra ett tränarbyte under sommarens transferfönster och de båda ska vara väldigt intresserade av Wenger. Franska L’Equipe rapporterar även under dagen att Paris Saint-Germain ska se Wenger som en potentiell ersättare till Unai Emery som inte kommer få fortsatt förtroende på Parc des Princes.

Frågan är om Wenger återvänder till AS Monaco i sommar eller om det blir flytt till någon annan klubb. Hur som helst har Wenger tidigare bekräftat att han vill fortsätta träna under några år till trots att det inte blir på Emirates Stadium.

SE ÄVEN: Patrick Vieira kan ta över efter Wenger i Arsenal

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365