Balotelli allt närmre flytt i sommar

Balotelli allt närmre flytt i sommar
bet365

Balotelli lämnar Nice i sommar

Den italienske anfallaren som hittat tillbaka till toppform i OGC Nice ser ut att lämna klubben. Detta efter hans meddelande på sociala medier.

Mario Balotelli har varit runt i flera olika klubbar under sin karriär. Det har blivit allt från Inter och Manchester City till Liverpool och AC Milan innan han tillslut flyttade till OGC Nice. I franska Ligue 1 har det totalt blivit 29 mål på 46 matcher och italienaren har nu hittat tillbaka till sitt rätta jag efter flera säsonger av misslyckanden.

Det ser dock inte ut att bli någon fortsättning för Mario Balotelli i den franska ligan. Via sitt Instagramkonto tackar spelaren för tiden i Nice och det pratas mycket om en flytt tillbaka till Serie A.

– Det har varit två fantastiska år här och jag vill tacka alla. Det återstår dock fem matcher, säger Balotelli och fortsätter:

– Detta är inte ett hejdå, man vet aldrig var som kan hända i framtiden, avslutar han.

I italiensk press pratas det om att Balotelli kan komma att återvända till Milano för spel i den italienska högstaligan den kommande säsongen. Lokaltidningar skriver om att en flytt tillbaka till staden är aktuell men att det inte är klart om det blir till Inter eller AC Milan.

Spelarens kontrakt med Nice går ut efter pågående säsong.

SE ÄVEN: Mario Balotelli i möte med AS Roma

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply