Alexis Sánchez tröttnar på Arsenal – vill lämna i sommar

Alexis Sánchez tröttnar på Arsenal - vill lämna i sommar

Arsenal kan tvingas sälja Alexis Sánchez

Enligt brittisk och spansk press ska Alexis Sánchez ha tröttnat på Arsenal på grund av flera anledningar och därmed vilja lämna Emirates Stadium inom kort.

Framtiden för Alexis Sánchez har under en längre tid varit på tapeten. Tillsammans med Mesut Özil är chilenaren lagets stora stjärna och de båda har under den senaste tiden pressat Arsenal för att satsa på att värva storspelare. Duon sägs endast ha tänkt stanna om man värvar stort men nu sägs måttet vara rågat.

Det är spanska Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Alexis Sánchez vill lämna Arsenal då han ska vara irriterad på klubbledningen. 28-åringen ska ha flera anledningar till att vilja flytta, framför allt är det de uteblivna satsningarna på värvningsfronten som ska ha gjort att storstjärnan fått nog. Att Alexis inte heller fått den lön han har krävt i samband med en eventuell kontraktsförlängning ska även ha påverkat beslutet och nu ska det inte finnas någon återvändo för spelaren att stanna hos Gunners.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexis Sánchez i Arsenal

Samtidigt som Sánchez meddelat att han vill lämna Arsenal saknas det inte intressenter för spelaren under det pågående transferfönstret. Flera av Europas största klubbar sägs jaga spelaren och framför allt är det Manchester City med Pep Guardiola i spetsen som är villiga att betala vad som krävs för en värvning av chilenaren. Även Bayern München ska ha visat intresse för 28-åringen vars mål är att vinna Champions League.

Alexis Sánchez tröttnar på Arsenal - vill lämna i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply