Inter jagar Real Madrids Toni Kroos

Inter jagar Real Madrids Toni Kroos

Toni Kroos på Inters radar

Tysken som är en av stöttespelarna i Real Madrid har fått ett erbjudande att flytta till Inter under sommarens transferfönstrer.

AC Milan värvar för fullt och har gjort klart med en mängd spelare inför den kommande säsongen. När det kommer till stadsrivalerna Inter är man dock inte lika aktiva på transfermarknaden. Man har under flera fönstret väntats storsatsa men inga större värvningar har blivit av men nu kan klubben komma att göra sin första stora värvning under sommaren.

Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Inter vill värva Toni Kroos från Real Madrid innan den sista augusti. Enligt tidningen ska den italienska storklubben med Spalletti i spetsen vara beredda att betala 70 miljoner euro för spelarens tjänster samtidigt som man erbjuder en lön på 9 miljoner euro per säsong.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Toni Kroos i Real Madrid

Förutom Inter ska även Juventus ha siktet på mittfältaren men Real Madrid ska inte vara speciellt intresserade av att sälja mittfältsstjärnan som tillsammans med Luka Modric är en av lagets viktigaste mittfältare.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 300 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply