Agenten tonar ned Pereiras flyttrykten

Med chanserna för spel i Europa under nästkommande säsong allt mer strama, kan Inter nu komma att tappa allt fler stjärnor från laget, och en av de mer omtalade spelarna är lagets uruguayanske försvarare Alvaro Pereira.

Den 27-årige ytterbacken har under den senaste tiden kopplatts samman med en flytt till den engelska storklubben Tottenham Hotspurs, men utmed agentens intervju med TMW, har dessa rykten tonats ner en aning och Inters fans kan nu pusta ut en kort stund.

”I nuläget är vi avslappnade, utmed att Alvaro skrivit på ett kontrakt och har tankar att stanna i Inter till 2016,” säger stjärnans agent, Flavio Perchman, till TMW.

”Våra planer är att stanna i Milano, men det är självklart att en förfrågan från en europeisk storklubb skulle utvärderas om Nerazzurri väljer att låta honom gå. Beslutet huruvida Inter tappar Alvaro Pereira, är helt och hållet i deras händer.”

”Jag vet ingenting om Tottenham, med tanke på att vi inte har varit i kontakt med Spurs. Jag kan säga att kontakten mellan Pereira och Villas Boas är utmärkt från deras tid tillsammans i Porto. Men trots allt så fanns det även rykten förra året om att han skulle till Chelsea, när AVB var där.”

 


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply