Skytteligan Afrikanska mästerskapen 2024 – uppdaterad AFCON 2024 skytteliga!

AFCON 2024 skytteliga – här är skytteligan Afrikanska mästerskapen 2024!

Vem har gjort flest mål i afrikanska mästerskapen 2024? Vilka fotbollsspelare har gjort flest mål i afrikanska mästerskapen denna säsong? Det finns namn som direkt dyker upp i huvudet när man tänker på mål gjorda i de afrikanska mästerskapen, till exempel kan man förvänta sig att Pierre-Emerick Aubameyang, Riyad Mahrez och Sadio Mane är enbart några av namnen som fanns med i toppen av skytteliga afrikanska mästerskapen 2024. Turneringen är nu över och vann gjorde Junior Kabananga som stod för tre fullträffar. Se och spela på AFCON live =>

Skytteligan Afrikanska mästerskapen 2024 - uppdaterad AFCON 2024 skytteliga!

Afrikanska mästerskapen 2024 skytteliga – här är topp 5 bästa målskyttarna i AFCON 2024!

Här är topp 5 bästa målskyttarna och odds att de vinner skytteligan per den 7 januari 2024:

# Spelare Lag Odds
1 Mohamed Salah Egypten 6,00
2 Sadio Mané Senegal 6,50
Victor Osimhen Nigeria 7,05
Youssef En-Nesyri Algeriet 10.00
Sebastien Haller Elfenbenskusten 11.00
Riyad Mahrez Algeriet 12.00
Vincent Aboubakar Kamerun 12.00
Iñaki Williams Ghana 13.00
Jordan Ayew Ghana 15.00

Se alla odds för bästa målskytt här =>

Det återstår att se vem som vinner då det är en turnering med hårda grupper och det brukar bli tighta resultat. Se alla bästa målskyttar här =>

Afrikanska mästerskapen skytteliga 2024

Så vem har flest mål i de afrikanska mästerskapen denna säsong? I tabellen nedanför kommer vi löpande att uppdatera ställningen i skytteligan när det kommer till de afrikanska mästerskapen 2024. Något som inte många kommer bli förvånade över är det faktum att Pierre-Emerick Aubameyang dyker upp i toppen av tabellen.

Den gabonske spelaren, som till vardags spelar i tyska Borussia Dortmund, är en mycket eftertraktad spelare och när han kommer att lämna klubben, vilket med största säkerhet kommer att hända, kommer han att bli en av de dyraste afrikanska spelarna någonsin.

Utöver Aubameyang finns det även många stjärnor, som kommer att leverera mål, som spelar i engelska Premier League, och därmed kan det bli en del spännande inbördes fighter i skytteliga-listan. Han ligger dock inte etta, något som Junior Kabananga från Kongo gör.

Här är hela afrikanska mästerskapen skytteliga 2024:

Afrikanska mästerskapen skytteliga uppdateras kontinuerligt.

Afrikanska mästerskapen skytteliga genom tiderna

Här kommer du att bland annat kunna finna en lista över vinnarna av de afrikanska mästerskapen genom tiderna. Det är en lista full av statistik av tidigare vinnare genom åren i de afrikanska mästerskapen, läsning som kan vara intressant för att försöka fundera ut vilka är de som rent statistiskt sett har störst chans att ta hem mästerskapet ännu en gång.

Sedan vet alla fotbollsfans att statistik inte alltid är den största indikatorn på hur en match eller en turnering kommer att sluta. Ett annat sätt att hålla koll på vilka som har stor chans att vinna det uppkommande mästerskapet är att gå in på spelsajter likt Unibet eller bet365 och kolla in hur oddsen ligger till på de olika lagen. Här kan man direkt se vilka som tippas ha den största chansen att avancera i mästerskapet, och även en chans att spela på det lag som en själv hoppas på, eller vad spelbolagen tipsar en till.

Läs mer om afrikanska mästerskapen

Odds Afrikanska Mästerskapen 2024
Speltips Afrikanska Mästerskapen 2024
Trupper Afrikanska Mästerskapen 2024
Spelschema Afrikanska Mästerskapen 2024
Afrikanska mästerskapen 2024 tabeller och grupper
Streama Afrikanska mästerskapen live gratis
TV-tider Afrikanska Mästerskapen 2024
Afrikanska Mästerskapen 2024 resultat

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply