LISTA: 5 snyggaste fotbollsskorna som släpps i september

5 Snygga fotbollsskor som kommer ut i september

Dags att köpa snygga fotbollsskor? Innan du köper snygga billiga fotbollsskor så bör du ta titt på några av de snyggaste fotbollsskorna som lanseras senare i år? För många gäller det inte bara att vara en bra fotbollsspelare, utan det gäller även att se bra ut. Många vill matcha tröjan och shortsen med färgen på skorna medan andra vill ha samma modell som sina idoler.

Därför har vi på Silly Season Sverige nu tagit fram en lista med de fem snyggaste fotbollsskorna i septemberNike och Adidas är det två giganter när det kommer till allt möjligt inom fotboll och det är även de två tillverkarna som dominerar vår lista med de snyggaste fotbollsskorna som släpps till försäljning i september 2015. Företagen använder världens bästa spelare för att visa upp de nya modellerna och det är även det som gör att fler och fler går och köper skorna, då de sett att deras idoler bär de.

Lista med de 5 snyggaste fotbollsskor i år

Tidigare har vi bland annat skrivit om Snyggaste fotbollsskorna någonsinKonstigaste tröjnummerna någonsin, 10 fulaste matchtröjornaFC Barcelonas nya matchtröjor 2015/2016 och Liverpools nya matchtröja 2015/2016. Listorna får ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de snyggaste släppen i september 2015. Ifall du vill köpa snygga fotbollsskor hittar du det hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

5) ADIDAS ACE 15.1 LEATHER SOLAR ORANGE / WHITE / BLACK

Adidas nya modell är gjord för spelare som är lugna och sansade på fotbollsplanen. Stjärnor som Daley Blind, Phillip Lahm, Asier Illarramendi och Frank Lampard är fyra stjärnor som börjat använda skorna och inom kort kommer de grymt snygga Adidas-skorna att finnas att köpa i diverse sportbutiker.

James Rodríguez, Mesut Özil, Manuel Neuer och Ivan Rakitić sägs även börja använda i skorna när de släpps.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply