Soriano till Milan – då offras en mittfältare

Uppgifter florerar gällande mittfältaren idag

Gazzetta dello Sport rapporterar att en affär mellan Milan och Sampdoria gällande Roberto Soriano ska vara nere på de slutgiltiga detaljerna. Samtidigt säger Sky idag att ett bud har nekats, men att en övergång ser ut att bli verklighet.

Den italienska storklubben Milan ser ut att fortsätta på spåret att återförena Sinisa Mihajlovic med några an hans spelare från Sampdoria förra säsongen. Tidigare har försvararen Alessio Romagnoli som förra säsongen spelade på lån hos Sampdoria, värvats in från Roma och nu tyder uppgifter på att även mittfältaren Roberto Soriano ska vara högaktuell.

Prislapp på tio miljoner euro

Gazzetta dello Sport rapporterar idag att en affär med Sampdoria ska vara nere på de slutgiltiga detaljerna för Rossoneri, där ett beslut ska fattas gällande utbetalningen av den befarade prislappen på 10 miljoner euro. För spelarens del ska ett femårskontrakt vänta på San Siro – men samtidigt kan detta också leda till att en annan spelare får lämna klubben.

Silvio Berlusconi, president i Milan, antydde detta enligt den italienska tabloiden.
– För att få en mittfältare måste vi övertyga någon annan att lämna. Vi har en bra trupp på 25 spelare och alla är lyckliga. Den svåraste saken att göra är att ge bort någon, sa presidenten enligt tidningen.

Montolivo kan offras av Rossoneri

Den italienska tabloiden befarar att det antingen blir Antonio Nocerino som får lämna klubben, alternativ nyförvärvet Jose Mauri som lånas ut. Däremot rapporterar Calciomercato att det kan bli den tidigare italienske landslagsmannen Riccardo Montolivo som får lämna klubben, bland annat som påföljd av managern Sinisa Mihajlovic kommentar att Nigel De Jong är ”mycket bättre” än Montolivo för tillfället.

30-åringen sitter dessutom på ett kontrakt som löper ut nästa sommar, vilket kan leda till att Rossoneri försöker sälja honom i sommar eller senast i januari för att inte tappa honom gratis.

”Ej överens om utbetalningen”

Gällande Roberto Soriano har även Sky rapporterat i ämnet idag och hävdat att ett officiellt bud har lagts av Milan på spelaren, men att detta nekats av Sampdoria. Budet ska ha varit på 10 miljoner euro, uppdelat i två utbetalningar på fem miljoner euro.

Sampdoria ska vara ute efter att få hela summan utbetalad direkt för spelaren, men även om ingen slutgiltig överenskommelse finns på plats så rapporterar även Sky att spelaren förmodligen spelar på San Siro i höst.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365