Officiellt: Rüdiger klar för storklubben

Den eftertraktade Stuttgart-backen har nu gjort klart med en ny klubb. Hans nästa destination är den italienska storklubben.

Antonio Rüdiger har länge varit en eftertraktad spelare på transfermarknaden. Chelsea och Bayern München har bland annat kopplats ihop med 22-åringen, samt många andra europeiska storlag. Tysken, som har representerat landlaget på seniornivå, har spelat 101 matcher för Stuttgart, där det blev 20 den senaste säsongen. Talangen missade delar av den förra säsongen på grund av vissa skadebekymmer, men han hann med att imponera ändå.

Klar för Roma

Rüdiger har under den senaste tiden placerats alltmer i den italienska storklubben AS Roma, en flytt som nu har blivit verklighet. Mittbacken har presenterats på klubbens officiella hemsida, och han själv är mycket glad över flytten.

– Jag är verkligen glad över att bära Roma-tröjan. Jag har kommit hit för att vinna titlar, för att vinna scudetton, säger Rüdiger till Roma TV.

Det handlar om ett lån över denna säsong för 4 miljoner euro, och sedan har Roma en köpoption på ytterligare 8 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply