5 saker du inte visste om Nicolas Otamendi

bet365

5 fakta du inte visste om Nicolas Otamendi

5 fakta du inte visste om Nicolas Otamendi

För Manchester City-fansen började Premier League 2015/2016 på lysande sätt då man vann först vann mot West Bromwich borta och därefter mot Chelsea hemma på Etihad Stadium. I båda matcherna vann Manuel Pellegrinis manskap med 3-0 och nu ser det ut att bli ännu bättre. På förmiddagen den 20 augusti offentliggjorde City att Nicolas Otamendi skriver på ett femårskontrakt och den backlinje som länge sett ut att vara otroligt ostabil ser nu ut att bli en av de bästa i den engelska fotbollen.

5 saker du inte visste om Nicolas Otamendi

Nicolas Otamendi är officiellt klar för Manchester City. För de som inte följt spelaren tidigare under hans sejourer i Argentina, Portugal och Spanien har vi nu satt ihop en lista med fem fakta du bör veta om Nicolas Otamendi.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige bland annat gjort listor om 10 saker du inte visste om Alexis Sánchezfem spelare som har varit världens dyraste och Chelseas fem bästa anfallspar i historien. Listor som ni gärna får ta en titt på efter ni fått veta fem fakta om Nicolas Otamendi som lämnar La Liga och Valencia för spel i Premier League.

5. Känner redan flera spelare i laget

FC Porto v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League
I och med att Nicolas Otamendi spelar i det argentinska landslaget känner han redan några i sin nya klubb. Han har tidigare spelat tillsammans med Pablo Zabaleta och Martin Demichelis i försvarslinjen och har även varit på plan samtidigt som Sergio Agüero.

Det är inte bara forna lagkamrater som han återförenas med. Han kommer även att spela tillsammans med Eliaquin Mangala och Fernando som han känner sen tiden i FC Porto.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply