bet365

Lista: Elva spelare Real Madrid snodde från rivalerna

bet365

Elva spelare Real knyckte från rivaler

Real Madrid är en av världens största fotbollsklubbar och de är kända för att vara skoningslösa när det kommer till värvningar av spelare, samma med tränare. Under en period hade det sin kända ”Galacticos”-era med några av världens bästa fotbollsspelare samlade i ett och samma lag, som de hade köpt för galna summor pengar och en del kontroverser. Även nu har de några riktigt galet bra spelare, några av dem naturligtvis värvade från ligarivaler.

Elva stjärnor Real Madrid stal från konkurrenter

Men vilka av dessa har Real Madrid snott från ligakonkurrenterna? Vilka stjärnor gick över till Real Madrid från rivaliserande lag, däribland Reals ärkerivaler? Vi kommer att gå igenom listan med de olika spelarna, men innan dess vill vi bara passa på att tipsa om en del andra populära listor vi har.

11. Sergio Ramos

Lista Elva spelare Real Madrid snodde från rivalerna

Säljande klubb: Sevilla (2005)
Transfersumma:: £22.95m
Real-matcher:

Försvararen är en av de bästa i klubbens historia, och kom från Sevilla 2005, för att tio år senare, 2015, bli kapten över hela laget. Ramos är känd för att vara väldigt passionerad för laget och kan alltid komma med ett nickmål i den 90:onde minuten.

10. Claude Makelele

Lista Elva spelare Real Madrid snodde från rivalerna

Säljande klubb: Celta Vigo (2000)
Transfersumma:: £11.9m
Real-matcher: 94

Makelele, Celta Vigos defensive mittfältare, kom att bli så viktig för Real Madrid att han fick en position döpt efter honom. Fransmannen blev ett ankare i Reals Galacticos-lag innan han flyttade till Chelsea.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365