När Messi talar japanska

Ja, ni läste rätt. I en ny reklam för hudkräm i Japan har Barcelonaspelaren huvudrollen där han först har hela ansiktet täckt med vit kräm och därefter säger någonting på japanska. Efter endast någon timme ute har klippet spritts och finns nu uppe på de största sportsidorna runt om i världen.

 Se klippet här nedan!

Vad tycker ni? Klarar han av det bättre än när Sergio Ramos skulle prova sig på att prata engelska? 

———-

En annan sak som inte händer varje dag är att Real Madrids Pepe är skadad. Han har precis opererat sig och kommer att vara borta i ungefär en månad till.

———-

Man slutar aldrig att överraskas och speciellt inte under transferfönsterna. Atlético Madrids tredjemålvakt Joel Robles (22) som för övrigt var väldigt lovande när han kom upp innan David de Gea är klar för en utlåning till PL-klubben Wigan. Spelaren som tidigare även spelat i de spanska ungdomslandslagen kommer att stanna i klubben säsongen ut. Frågan är om han får någon speltid av lagets spanske tränare.

———-

Något som inte brukar hända i fotbollen, speciellt inte i lågkonjuktur är att lagen är ”överbemannade”. Det är nämnligen Recreativo Huelva. Spaniens äldsta klubb har hela 30 spelare att tillgå när året börjar och frågan är hur tränaren Juan Manuel Rodríguez kommer att lösa situationen.

 

@ivanovski__ 

iNos vemos!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply