Leicester stänger av supportrar

Leicester stänger av supportrar

Har sålt biljetter svart

Enligt Leicesters officiella hemsida har klubben stängt av ett antal supportrar som har sålt biljetter svart till lagets sista hemmamatch för säsongen.

Biljettpriserna till Leicesters sista hemmamatch för säsongen mot Everton, där laget eventuellt kan bli engelska ligamästare, har orsakat en stor debatt. Det har uppgetts att biljetter till Leicesters sista hemmamatch kunde kosta så mycket som 170 000 kronor. Klubben sade tidigare att man skulle straffa supportrar som sålde sina biljetter till matchen på ett illegalt sätt, och nu har man också gjort det.

Enligt den officiella hemsidan har klubben stängt av ett antal supportrar som sålt sina biljetter svart till matchen mot Everton.

– Ett mindre antal säsongskorts innehavare och medlemmar har den här veckan fått flera års avstängning från Leicesters matcher. Klubben har ett ansvar att ta hand om sina supportrar och jobbar aktivt för att stoppa personer som säljer sina biljetter svart på det här sätter, skriver Leicester på sin hemsida.

Detta stoppar de berörda personerna från att gå på Leicesters resterande matcher den här säsongen, samtidigt som deras årskort inte längre kommer att fungera. Det är oklart exakt hur länge personerna är avstängda från att gå på matcher på King Power Stadium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply