Uppgifter: Leicester City överens med Luis Hernández

Uppgifter: Leicester City överens med Luis Hernández

Luis Hernández klar för Leicester?

Enligt brittiska TMW ska den före detta Real Madrid-spelaren Luis Hernández ha skrivit på för Leicester City till nästa säsong.

Med sju poängs ledning då fem omgångar återstår av Premier League ser Leicester City ut att vinna den engelska högstaligan. Claudio Ranieri har tillsammans med Riyad Mahrez och Jamie Vardy och resten av laget gjort en säsong som ingen trodde skulle vara möjligt och nu börjar man planera inför nästa säsong.

Enligt TMW ska Leicester City ha gjort klart med den före detta Real Madrid-spelaren Luis Hernández som numera spelar i Sporting Gijón. Försvararen kommer ansluta till de engelska ligaledarna i sommar och sägs skriva på ett kontrakt med klubben inom kort. Hernández kommer på fri transfer efter att förhandlingarna med Real Betis inte blivit lyckade.

Biljetter för 170 000 kronor

Spänningen stiger i England. Det är många som vill vara med och kunna fira en eventuell titel och om allting går Leicesters väg så kan de komma att få fira sin Premier League-titel i säsongens sista hemmamatch mot Everton den 7 maj. Biljetterna till matchen, cirka 32 000, sålde slut på 90 minuter under måndagen och biljetter dök snart därefter upp på andrahandsmarknaden skriver The Mirror. Individuella biljetter gick för mer än 3 000 pund direkt efter att de normala biljetterna hade sålt ut, och biljetter i par sägs gå för mer än fem gånger så mycket på vissa hemsidor. Då hamnar vi på en summa av ungefär 15 000 pund eller 170 000 svenska kronor.

Läs mer om Leicester City på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply