Paris Saint-Germain vill värva N’Golo Kante från Leicester City

Paris Saint-Germain vill värva N'Golo Kante från Leicester City

N’Golo Kanté till Ligue 1?

På fredagsförmiddagen skriver brittisk media att Paris Saint-Germain kommer lägga ett bud på Leicester Citys N’Golo Kanté i sommar.

Paris Saint-Germain vill värva N’Golo Kanté till nästa säsong, detta om man tror på vad brittiska Daily Mail skriver på fredagen. Efter endast en säsong i Leicester City kan spelaren vara på väg bort och flera av Europas storklubbar står på kö för att köpa loss mittfältaren och nu vill den franska huvudstadsklubben dra det längsta strået.

Kanté kom till Leicester City inför säsongen och kostade då 65 miljoner kronor att värva från Caen i den franska ligan. Skulle en flytt till Parc des Princes bli aktuell kommer priset dock att höjas ganska rejält. Enligt Daily Mail kommer man kräva en summa på närmare 230 miljoner kronor för att sälja spelaren som varit en av nyckelspelarna till lagets otroliga säsong.

Jamie Vardy stannar i Leicester City

Leicester City är favoriter till att vinna ligan och för en tid sen står det även klart att lagets bäste målskytt Jamie Vardy förlänger kontraktet med klubben till 2019. Det nya avtalet sägs ge spelaren en lönehöjning samt att han höjer spelarens utköpsklausul för att hålla storklubbar borta från att försöka köpa anfallaren.

Glad över förlängningen

Efter att ha skrivit på kontraktet säger spelaren till klubbens hemsida att han är väldigt glad över att ha förlängt sin tid i klubben.

– Jag är väldigt glad över att få spela i denna klubb och försöka uppnå något speciellt. Jag har aldrig känt, varken från ägarna, sportchefen, personal, spelarna eller fansen att de inte gillar mig. Jag vill vara en del av laget och detta under en lång tid. Leicester har visat att de tror på mig genom att hjälpa mig sen dag ett då jag kom hit och det är omöjligt att beskriva hur mycket det har betytt för mig. Jag är väldigt glad över att klubben vinn ha mig kvar och jag kommer fortsätta att kämpa för att ge tillbaka så mycket jag kan, säger 29-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply