bet365

Melodifestivalen 2024 städer – Deltävlingar & Final i Mello 2024!

Melodifestivalen 2023 städer - Deltävlingar, Andra Chansen & Final i Mello 2023!

Melodifestivalen 2024 städer – vilka städer går Melodifestivalen deltävlingar och final?

Melodifestivalen 2024 städer? Melodifestivalen 2024 vilka städer? I vilka städer och orter går Melodifestivalen 2024? Mello 2024 är i full gång och deltävlingarna avlöser varandra. Deltävlingarna och finalen hålls i olika städer och orter. Se vilken artist som kan vinna här =>

I vilka städer är Melodifestivalen 2024? Här är orterna där Mello 2024 kommer att hållas!

Melodifestivalen 2024 städer? Melodifestivalen 2024 vilka städer? Som vanligt har välbekanta städer och orter ställt upp som värdar för Melodifestivalen. Sveriges mest folkkära musiktävling drog igång under lördagen den 3 februari 2024 i Malmö. Den avslutas sedan sex veckor senare med en final på Friends Arena i Stockholm.

Melodifestivalen städer - Deltävlingar & Final i Mello!

Samtliga orter och städer för Melodifestivalen 2024

Melodifestivalen 2024 städer? Under 2024 kommer deltävlingarna och finalen att hållas i olika städer och orter i Sverige.

Artisterna som kommer att vara med och tävla är hela 43 stycken i år och nyligen har startfältet för tävlingen presenterats för det svenska folket, med en hel del gamla såväl som nya ansikten. Under februari kommer dem att tävla mot varandra om en chans att få representera Sverige i den prestigefyllda internationella musiktävlingen Eurovision Song Contest, en tävling där det har gått ganska bra för Sverige under de senaste åren. Då musik är Sveriges största export har vi många källor att ta från och de svenska bidragen brukar generellt att gå hem ute i övriga Europa.

Melodifestivalen städerna 2024 – alla städerna!

Här presenteras alla städerna som kommer att stå värdar för 2024 års upplaga av musiktävlingen. Stockholm, Göteborg och Malmö brukar alltid vara med i tävlingen och är veteraner i denna fråga. Denna gång hålls tre deltävlingar även i Växjö, Eskilstuna och Karlstad. Finalen hålls som vanligt i Stockholm.

Sedan finns det även ett par städer som inte är helt främmande för tävlingen men som heller inte är med varje år och ställer upp som värdar denna gång. Tidigare värdskap står inom parentes.

Deltävling Datum Värdstad Arena
Deltävling 1: Lördag 3/2 Malmö Malmö Arena
Deltävling 2: Lördag 10/2 Göteborg Scandinavium
Deltävling 3: Lördag 17/2 Växjö Vida Arena
Deltävling 4: Lördag 24/2 Eskilstuna Stiga Sports Arena
Deltävling 5: Lördag 2/3 Karlstad Löfbergs Arena
Finalen: Lördag 9/3 Stockholm Friends Arena

Melodifestivalen 2024 städer

Melodifestivalen 2024 deltävlingar & städer

Den stora musiktävlingen kommer att vara väldigt lättillgänglig och en kommer inte ha några problem med att missa den, då det är mycket svår att undvika. Det är en musikfestival som hela Sverige engagerar sig i och tycker till om, positiva kommentarer likväl som annat. Deltävlingarna och finalen kommer att sändas på lördagarna, med start klockan 20.00 på SVT1 om en sitter framför tv:n, men det finns även möjlighet till att streama tävlingen på SVT Play och en kan även få tag på sändningen via svt.se/melodifestivalen.

I vilka städer hålls Mello deltävlingarna?

Melodifestivalen 2024 städer? Det kommer att vara fyra olika Mello deltävlingar som äger rum under februari och mars 2024. Samtliga kommer att hållas i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm. Hela februari månad samt början på mars månad kommer alltså att vara fylld av Melodifestivalen.

Deltävling Datum Värdstad Arena
Deltävling 1: Lördag 3/2 Malmö Malmö Arena
Deltävling 2: Lördag 10/2 Göteborg Scandinavium
Deltävling 3: Lördag 17/2 Växjö Vida Arena
Deltävling 4: Lördag 24/2 Eskilstuna Stiga Sports Arena
Deltävling 5 Lördag 2/3 Karlstad Löfbergs Arena
Finalen: Lördag 9/3 Stockholm Friends Arena

Melodifestivalen städer - Deltävlingar & Final i Mello!

Melodifestivalen spel, odds & vinnare

Vill du spela på Mello 2024 finns det flera olika sätt att gå tillväga. Det lättaste är att gå in på en spelsajt likt Unibet, Bet365 eller Lyllo casino och lägga ett bett på de olika spelen som hemsidorna erbjuder. Det finns många olika spel att välja på om en har lust att fylla på kassan lite. Bland annat kan man välja att betta på vilken låt som kommer att vinna Melodifestivalen 2024 och då kan man ta hjälp av tabellen nedanför med odds per 8 mars 2024.

Deltagare & låt i finalen Odds
Marcus & Martinus – ”Unforgettable” 1,20
Jacquline – ”Effortless” 9,50
Danny Saucedo – ”Happy That You Found Me” 12,00
Liamoo – ”Dragon” 14,00
Maria Sur – ”When I’m Gone” 18,00
Dotter – ”It’s Not Easy to Write a Love Song” 26,00
Medina – ”Que Sera” 26,00
Smash Into Pieces – ”Heroes Are Calling” 26,00
Annika Wickihalder – ”Light” 76,00
Jay Smith – ”Back to my roots” 101,00
Cazzi Opeia – ”Give My Heart A Break” 201,00
Lisa Ajax – ”Awful Liar” 251,00

Se alla vinnarodds här =>

Läs mer om Melodifestivalen 2024

Melodifestivalen 2024 städer? Har du ett intresse av Melodifestivalen och en önskan om att läsa upp inför tävlingen? Vi har flertalet populära artiklar som avhandlar ämnet. Läs mer om Melodifestivalen artister, Melodifestivalen deltagare, Melodifestivalen låtar, Melodifestivalen datum, Melodifestivalen vinnare genom tiderna, Melodifestivalen odds samt hos SVT och Eurovision song contest.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply