AIK Ararat TV kanal: vilken kanal visar AIK Ararat Armenia på TV?

AIK Ararat TV kanal: vilken kanal visar AIK Ararat Armenia på TV?

AIK Ararat TV kanal – så ser du matchen på TV!

AIK Ararat TV kanal? AIK Ararat TV – vilken kanal visar AIK Ararat på TV? AIK Ararat vilken kanal? Se AIK – Ararat live online! AIK Ararat TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder AIK – Ararat fotboll på TV? Se AIK – Ararat på TV? I denna artikel hittar du allt som gäller AIK mot Ararat. Matchen är den andra av två i Champions Leagues första kvalomgång. Det är Gnaget som är storfavoriter till att ta hem vinsten i denna match. I det första mötet förlorade man dock med 2-1 och nu måste man vinna för att Europadrömmen inte ska ta slut. Se matchen live här =>

AIK Ararat TV kanal- vilken kanal visar AIK Ararat Armenia på TV?

Odds Ararat AIK 1X21X2
1,127,0017,00
   
Odds Ararat AIK 1X, 12 & X21X12X2
–––1,075,00
Hämta din bonus hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):2,601,45
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1.532,43

AIK – Ararat TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

AIK Ararat TV kanal? AIK vann förra året Allsvenskan för första gången på nio år. Äntligen ska Gnaget kvala till Champions League igen och det är tre omgångar plus play off som hindrar Solna-klubben att ha sig till gruppspelet i turneringen. Det gäller dock att ta en match i taget och det första dubbelmötet spelas mot Ararat Armenia. Det är en nybildad klubb som AIK ställs mot och detta är första gången som man kvalar till Champions League. Ser man till vad marknadens olika spelbolag tycker och tror är det AIK som är storfavoriter. Rickard Norlings mannar ska inte ha några större problem att ta sig vidare från den första omgången. Detta trots att man förlorade det första mötet med 2-1 på bortaplan.

Den första matchen mellan AIK och Ararat spelades den 10 juli med avspark redan klockan 16:00. returen spelas 17 juli med start 19:00. Se matchen live här =>

AIK Ararat TV kanal

AIK Ararat vilken kanal? Vilken kanal visar AIK – Ararat? Viasat & Viaplay

AIK Ararat vilken kanal? AIK Ararat TV kanal? AIK Ararat på TV idag? Det är nu AIKs äventyr i Champions League-kvalet drar igång. Det är en lång väg att vandra till gruppspelet men det är långt ifrån omöjligt för Gnaget att ta sig till huvudturneringen. Malmö FF har gjort det vid två tillfällen tidigare och nu återstår det att se om AIK kan göra samma bedrift och spela i Europa. Förutom att spela stora matcher innebär det även en otrolig summa pengar som de deltagande klubbarna får.

Totalt är det åtta matcher för AIK innan kan eventuellt kommer att spela i ett Champions League-gruppspel. Skulle AIK ta sig vidare från den första gången får man en andra chans till spel i Europa. Då handlar det dock om Europa League. Skulle man förlora i den andra omgången går man in i tredje kvalomgången för Europa League. Förlorar man i tredje kvalomgången i CL går man till playoff i EL och förlorar man i playoff till CL går man direkt till gruppspelet i Europa League. Vi har nu samlat ihop all information om vilken kanal som visar AIK – Ararat matchen på TV.

Är du på jakt efter de bästa oddsen? Då är det Leo Vegas och Mobilebet som är bäst för er. AIK (1.12) och Ararat (17.00) är höga odds för dessa två storlag. Det brukar bli höga odds när det är en svängig match och denna gång är det inget undantag.

AIK – Ararat på TV – matchen spelas på Friends Arena den 17 juli 2019 kl. 19:00

AIK Ararat vilken kanal? AIK Ararat TV kanal? Vilken kanal sänds AIK Ararat på? De båda lagen har trupper och startelvor som är väldigt bra. Det hela kommer med största sannolikhet att avgöras på detaljer.

AIK Ararat vilken kanal – vem visar matchen? Viasat & Viaplay

AIK Ararat vilken kanal? AIK mot Ararat i Champions League på TV? Vill ni se matchen på TV? Då är det alltså Viaplay som gäller. Det är de som har Champions Leagues TV rättigheter.

Se AIK Ararat på TV: Viaplay direktsänder matchen som enda TV-kanal!

AIK Ararat vilken kanal? Vilken kanal sänds Ararats match mot AIK på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för AIK – Ararat 2019. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK Ararat på Friends Arena.

Kanal 6 AIK Ararat? Det finns endast ett ställe där du kan se matchen. Det är Viaplay som visar det och det är på Viasat Sport Premium eller deras streamingtjänst som gäller. Streama matchen hos Viaplay här!

Vilken kanal visar AIK Ararat Armenia på TV

AIK Ararat TV kanal, odds & speltips

Speltips AIK Ararat? För den som tycker om online betting och vill tippa på vem som vinner Champions League bör nog tänka till några extra gånger här. Vill du till exempel spela med ditt hjärta så bör du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall ditt lag inte kommer att stå som vinnare.

För dig som kommer att kolla och tippa på AIK Ararat matchen så finns de bästa oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa betting sidor. Se även odds vinnare Champions League, Champions League odds, odds tips Champions League och Champions League erbjudanden.

AIK – Ararat resultat, tidigare möten & statistik

Ifall du funderar på att tippa på AIK – Ararat har vi plockat fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer vi därför att att uppdatera dig med de senaste matcherna på AIK – Ararat från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

DatumHemmalagBortalagResultat
2019-07-06Kalmar FFAIK0 : 1
2019-06-30AIKMalmö FF0 : 0
2019-06-25AIKIFK Norrköping0 : 2
2019-06-19AIKHäcken1 : 1
2019-02-06AIKHammarby2 : 0
2019-05-24SundsvallAIK1 : 1
2019-05-20AIKFalkenberg2 : 0
2019-05-15HelsingborgAIK1 : 3
2019-12-05DjurgårdenAIK0 : 2
2019-04-05AIKAFC Eskilstuna2 : 1

AIK Ararat Vilken kanal

AIK Ararat TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till AIK – Ararat? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför AIK – Ararat på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

AIK – Ararat kanal & arena

Var spelas AIK – Ararat matchen? AIK – Ararat kommer att spelas på Friends Arena i Solna.

AIK – Ararat TV kanal & matchdatum

När spelas AIK – Ararat matchen? AIK – Ararat ska spelas den 17 juli 2019.

AIK – Ararat på TV & speltid
Vilken tid spelas AIK – Ararat matchen? AIK – Ararat sparkas igång kl. 19:00. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

AIK Ararat på TV och stream 2019

AIK Ararat stream? För dig som vill se AIK Ararat på TV gratis så rekommenderar vi se Champions League gratis online och streama Champions league live stream gratis. Du hittar även mer info om AIK Ararat på TV gratisChampions League streaming gratis och se Champions League gratis på TV!

Du hittar även mer info om AIK stream.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply