Ancelotti vill återvända till Premier League

Carlo Ancelotti återvänder till Chelsea?

Italienaren som senast tränade Real Madrid kan nu vara på väg tillbaka till Premier League efter några månaders vila, det berättar han för Corriere dello Sport.

Efter att Jürgen Klopp skrivit på för Liverpool ser nu nästa stornamn att komma tillbaka till Premier League, nämligen Carlo Ancelotti. Italienaren fick sparken från Real Madrid i somras och har sedan dess varit utan tränarjobb men nu öppnar han för att ta över en ny klubb, och detta i den engelska högstaligan. Ancelotti säger i en intervju till Corriere dello Sport att han inte kommer att ta över något lag innan årsskiftet men att han 2016 kommer ta ettt nytt steg i karriären

– Var jag vill gå? vi får se vem som ringer mig, då får jag värdera erbjudandet och därefter ta ett beslut. Fram tills några veckor sen var jag orolig att ingen skulle ringa mig men nu känns det som att jag är nära att komma tillbaka till fotbollen. Så är min plan om det är så det troligen kommer att bli, så länge det inte händer något oförväntat. Jag är klar för att sätta igång igen i januari, säger 56-åringen.

Ancelotti vet vad han vill

För den före detta AC Milan-tränaren är det ingen större tvekan om var han vill jobba när han kommer tillbaka.

– Det är den perfekta miljön, inte bara för fotbollen utan allt runt omkring fotbollen med. Du kan jobba i lugn och ro vilket jag uppskattar. Innan jag går i pension som tränare vill jag uppleva et till äventyr i England säger Ancelotti.

 

Carlo Ancelotti kan komma att bli ny tränare i Chelsea om man inte vänder den negativa trent som man inledde i början av säsongen. För tillfället ligger man på 16:e plats i tabellen med 8 poäng på 8 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply