Van Gaal kräver Martins Indi i januari

Manchester United vill värva Bruno Martins Indi

Enligt brittiska TMW vill Manchester United förstärka försvarslinjen genom att köpa loss FC Porto-spelaren Bruno Martins Indi.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Manchester United är intresserade av att köpa loss den holländske landslagsförsvararen Bruno Martins Indi och efter att ha värvat in bland annat Memphis Depay tidigare i sommar vill nu Manchester United och Louis van Gaal värva in ytterligare en holländare till Old Trafford-klubben. På måndagseftermiddagen skriver den brittiska siten TMW att klubben vill värva in den förre detta Feyenoord-spelaren Bruno Martins Indi. Indi spelar i FC Porto i den portugisiska ligan och jagas av flera av Europas största klubbar, bland annat Bayern München, FC BarcelonaAS Roma samt AC Milan.

Uniteds intresse för spelaren är inget nytt men efter att man inte lyckats värva spelaren under sommarens transferfönster ska nu van Gaal kräva att man värvar spelaren under vinteruppehåller.

Fick genombrott i VM 2014

Bruno Martins Indi debuterade i Feyenoord redan 2010 och fyra år senare blev han uttagen av Louis van Gaal till Hollands landslagstrupp till VM i Brasilien. Väl där spelade försvararen sex av lagets sju matcher och det var även här som många klubbar fick upp ögonen för honom.

23-åringen lämnade Feyenoord i Eredivisie för spel i FC Porto 2014 då han skrev på ett fyraårskontrakt med de portugisiska ligaledarna.

En av många holländare på rykteslistan

Brunos Martins Indi är en av många holländare som ryktats till Manchester United sen van Gaal tog över jobbet efter David Moyes. Spelare som Stefan De VrijGeorginio Wijnaldum och Jasper Cillessen är namnen på några av spelarna som ryktats till den engelska storklubben under det senaste året men ingen av de har flyttat till United. Det återstå att se om Martins Indi kommer att göra flytten efter endast 1,5 år i FC Porto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply