Owen hoppas på comeback i landslaget

bet365

Den engelska anfallaren, Michael Owen, skrev nyligen på för Stoke City, efter att ha varit kontraktslös sedan han släpptes från Manchester United i våras. Owen har endast spelat två matcher med sin nya klubb, men han hoppas kunna visa upp sig mer i framtiden och därmed bli kallad till det engelska landslaget igen – efter fyra års frånvaro.

”Folk tror inte bara att jag har pensionerat mig i det engelska landslaget, vissa tror till och med att jag har pensionerat mig från fotbollen fullt ut. Nej, jag skulle aldrig sluta med internationell fotboll”, sa Owen, på en presskonferens på Stamford Bridge idag (onsdag).

”Jag måste prestera bra i min klubb, och om jag gör det kan det finnas en chans för mig att komma tillbaka. Jag går inte tills sängs och tänker att jag ska spela för England igen. Det vore en bonus, men jag behöver komma tillbaka ut på planen och återupptäcka min målform.”

Den 32-årige spelaren förklarar även hur speciellt det är att spela med det engelska landslagsemblemet på bröstet.

”Det är en väldigt intensiv känsla att spela för sitt land. Jag tror inte folk uttrycker sig själva så som de gör på klubbnivå. Då känner du dig älskad, fansen är på din sida och du spelar vecka in och vecka ut.”

”Det finns absolut en viss rädsla för att spela för England”, fortsätter Owen. ”Men fotboll är fortfarande, och kommer alltid att vara, min största passion. Jag är fortfarande lika hungrig som jag var när jag var 18.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply