bet365

Kravet till Clyne: 10 dagar att bestämma dig

Ronald Koeman sätter press på Clyne

Southamptons högerback, Nathaniel Clyne, har varit ryktenas man under säsongen. Han har länge sagts vara påväg till Manchester United och nu vill Southamptons manager, Ronald Koeman, ha ett svar från Clyne om hur framtiden ser ut.

Koeman gick tidigare ut i veckan och gav Clyne 10 dagar på sig att bestämma huruvida han vill vidare i karriären eller om han stannar på St Mary´s Stadium.

Clyne vill spela med Luke Shaw

Allt tyder på att den engelske landslagsspelaren kommer att ge Koeman dåliga nyheter. Clyne vill hålla ut för en övergång till Manchester United då Louis van Gaal har annonserat att den offensive ytterbacken ingår i managerns planer för nästa säsong. Clyne sägs även vara sugen på en återförening med sin förre lagkamrat, Luke Shaw.

24-åringens kontrakt går ut under sommaren 2016 och Southampton skulle nog bli tvungna att försöka sälja högerbacken redan i sommar för att undvika att låta honom att gå som bosman till en annan klubb.

Clyne kom till Southampton 2012 från Crystal Palace och har under den här säsongen gjort två mål på 31 matcher i Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply